onsdag, juni 21, 2006

Odugliga idioter...

Ja, odugliga idioter, är vad man skall kalla ISLAMISKA REPUBLIKENS fotbollslag. Märk, islamiska republikens fotbollslag och inte Irans. Så länge islamiska republiken ockuperar Iran och använder sitt blodiga fula flagga på de iranska spelarnas tröjor, är det inte IRAN som spelar, det är islamiska rpeubliken.

Alla som är insatta i Irans politik vet mycket väl om att de som får lov att komma till landslaget är personer där deras familjer är 100% lojala mot regimen. Gud vet hur många duktigare spelare än tex. kamelen Ali Daei som finns, men ej får lov att spela eller ens få lov att vara med i landslaget bara för att hans far eller mor eller någon släktning råkar vara en regim motståndare.

Därför är jag glad att islamiska republiken inte bara förlorade, men att dem tvingades lämna VM 2006 med huvudet hängande.

1-1 mot Angola var det bästa. Att spela oavgjort mot Angola var ju pricken över i:en. Nu kan Ahmadinejad och rästen av de som finns i hans zoo, slå sina huvuden i väggen, för islamiska republiken har än en gång visat sig bestå av en gäng odugliga idioter...

3 Comments:

At 21 juni, 2006 21:43, Blogger Nima Gholam Ali Pour said...

Very good note Ardi. It is easy to lose political focus in the middle of World Cup celebrations but it is important to not forget the iranian people who are enslaved by the regime, today, now, this second while you read my comment.

 
At 21 juni, 2006 23:37, Anonymous Anonym said...

Intressant, vilka spelar anser du ha blivit nobbade och som borde ha varit med?

 
At 22 juni, 2006 00:53, Blogger long live Persia said...

Vet du vem som är Angolas bästa spelare?
(svar= Ali daei)

Jag såg matchen på Iransk krog idag och det var dagens populäraste skämt.

Obs: Väldigt väldigt många ankabootflaggor viftade i stadion, jag misstänker att den islamiska republiken stått utanför stadion och skänkt sådana gratis till folk eller sålt till jättebilligt pris.

Slutligen var det nån töntig människorättsaktivist som var väldigt besvärad av språket i mitt svar till Condoleza Rice. Dessa "peace aktivister" tänker jag fortsätta reta.

Glöm inte skriva i min GB

 

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home