torsdag, juni 22, 2006

Mullah i fullt slagsmål

Som om det inte är nog med att Iran har totalt skämt ut sig och för guds skulld spelade 1-1 mot Angola - Alltså, all ära till Angola, men att spela oavgjort mot dem är det samma som att lägga sig ner och dö - så har jag nu en ny nyhet till er som får mig att skratta i hjäl.

Detta vet ni säkert inte. Men det finns en "kulturell rådgivare" i alla iranska myndigheter, idrottslag, regeringen, parlamentet och u name it.

I det iranska fotbolls förbundet finns det också en kulturell rådgivare. Han är en mullah och heter Ali Reza Alipour. Efter matchen mot Portugal då Iran förlorade 2-0 såg en iransk åskådare Alipour och gick fram till honom och frågade
"Vad har du gjort med de pengar du fått för att bedriva kulturella kampanjer i fotbollsförbundet?"

Gissa nu vad denna outbildade och väldigt trogna islamisten gör. Jorå, han gör det som islamisterna i Iran är bäst på: Han attackerar åskådaren och börjar misshandla honom.

Ja ja... Trevligt. Jag skulle gärna se västen ha dialog med dessa odjur.

En annan intressant sak är att irans apliknande president, Ahmadinejad, sade på onsdagen att Irans svar till det internationella förslaget ang. Irans atomprogram, kommer att dröja till mitten av augusti.

Samtidigt har Bush gjort det som HAN kan bäst. Nämligen att voffa som en hund mot Iran. Det är ju det enda han kan. Han har än engång "hotat" Iran med sanktioner, och sedan går han säkert till sitt ovala rum och skrattar och tänker: "Hur dum är inte folket?"

1 Comments:

At 24 juni, 2006 01:29, Blogger long live Persia said...

Hej.
2 uppdateringar på bloggen idag.
ha det bra, tyck gärna till med dina åsikter, vore intressant att ha din åsikt om ämnena.

 

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home