tisdag, juni 20, 2006

Bush har svarat

Igår skrev jag om att Iran var villig att minska men ej helt stoppa sin urananrikning. George W Bush svarade snabbt tillbaka. Enligt CNN har Bush sagt:

Iran must fully and verifiably suspend its uranium enrichment and reprocessing activities before the United States will join in negotiations with Iran.


Det här är ganska intressant, för i så fall så fortsätter ju krisen och ingen enighet har tagit plats. Men jag tror inte det dröjer så mycket. Kanske kommer Iran trots allt att godkänna att Ryssland gör Urananrikningen åt dem.

LUF

Jag skrev här om dagen om LUF/LS Irangrupp och skrev lite också om LUF:s iranpolitik, som vill dela på Iran och förstöra hela Iran för att Fredrik Malm tror på ett självständigt kurdistan. Detta för att hans fru är från länet kurdistan.

Igår läste jag på SvD om att Invånarna i den spanska regionen Katalonien röstade med stor majoritet för ökat självstyre i en folkomröstningen. Dock är anser många att denna folkomröstning ej kan tas på allvar med tanke på att 48% bara deltog i omröstningen.

I alla fall. Jag vet ej hur många sådana Katalonisier (kan man kalla dem så?) som finns i Sverige, men om de vill ha hjälp med att förstörra Spanien och bli ett eget land, rekomenderar jag att dem skickar en av sina vackra flickor till LUF och Fredrik Malm, så kommer nog Malm och LUF att driva Kataloniens självständighets kamp hårt här i Sverige. Det räcker med en tjej som Malm skall falla för ;=)

3 Comments:

At 20 juni, 2006 17:38, Anonymous Morteza said...

hihihihi... Den var grymm.

 
At 20 juni, 2006 22:03, Anonymous Anonym said...

Hej Ardi

e d verkligen sant att Malml är gift med en kurdisk tjej? Det är ju sjukt att han låter en tjej ha en sån påverkan på politiken.

E du säker?

 
At 22 juni, 2006 13:45, Anonymous Anonym said...

If you want to know more about Fredrim Malms wife visit:

http://www.gulanavci.se/

She is not so pretty so watch out.

By the way. The Free Kurdistan campaign that Malm and his goons are running is not in any way connected to liberalism. It has it roots in a disgusting kind of Kurdish nationalism that is based on hate and racism.

 

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home