onsdag, maj 10, 2006

Guuuud, va skämmigt... (Se bild)

Idag var islamiska republikens president, Mahmoud Ahmadinejad i Indonesien. Han fick faktiskt stöd av den indonesiska presidenten vad gäller irans atomvapen forskning.

Men det roliga eller det som är helt skämmigt är det som hände under hans besök i Indonesien, men innan jag berättar till er vad som hände skall jag i två-tre radar förklara handskakning inom Islam.

Det är så att i Islam och därmed Iran, är det olagligt för en man och en kvinna, att skaka hand med varandra. Gör dem det och polisen ser detta, arresteras båda och straffet är böter och ett tio tal piskrapp. Är kvinnan vacker och söt, kommer hon nog att våldtas av det så kallade Basij, innan hon får sin straff.

Under resan i Indonesien var det så att en kvinna - vem kvinnan är, är oklart, men hon är antingen en minister eller fru till en minister eller liknande - gick fram till Ahmadinejad som alla andra för att vara artig och som man säger på engelska "pay her respect".

Hon går fram till Ahmadinejad, hälsar och tar fram handen för att skaka hand med honom. Och vad gör Ahmadinejad? Jorå, kolla bara på bilden ;=)


0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home