tisdag, maj 16, 2006

EU + Islamiska republiken i Iran = Sant

Det finns de grupper i USA som vill att regimen i Iran skall försvinna och det finns de grupper som vill att regimen skall vara vid makten. I EU däremot är det inte så. I EU vill alla länder att regimen i Iran skall vara vid makten. EU har i en lång tid hållit regimen i Iran på benen och till och med hjälpt regimens agenter med att mörda exil iranier.

Även Sverige har varit en del av detta. Sverige är först och främst en av Irans allra storaste handelspartner och har efter den iranska regimens kollaps, väldigt mycket att svara på när bland annat jag personligen drar den svenska regeringen och vissa riksdagsledamöter inför domstolen för deras stöd till regimen i Iran. Två av dessa var Anna Lindh och Kjell Larsson, båda två tyvärr avlidna. Anna Lindh var ju utrikesminister och Kjell Larsson miljöminister.

Sverige har bland annat gömt iranska terrorister som mördat exil iranier och hjälpt dem ur landet. Läs min artikel om detta här: http://www.ardi.rastakhiz.org/art/2003/iran2.htm

Den lilla inledningen var för att jag ville berätta detta; EU har nu kommit med ett förslag till Iran, att om de slutar anrika uran, så kommer EU att ge Iran ekonomisk och teknologisk hjälp.

EU:s utrikesminister Javier Solano, en man som helhjärtad stödjer terrorism och regimen i Iran, sade igår: Det kommer att bli ett generöst paket, ett djärvt paket som kommer att omfatta frågor som rör kärnkraft, ekonomi och även, vid behov, frågor inom säkerhetsområde

Detta är ganska intressant med tanke på att Iran och EU redan har ett ekonomisk samarbeta och säkerhetspolitisk samarbete. Jag menar hela EU gör sitt bästa för att försvåra den iranska oppositionens jobb och stödjer samtidigt iranska terrorister.

NÄR den iranska regimen kollapsar, är det många, otroligt många som kommer ställas till svars för deras stöd till regimen i Iran. Det skall jag personligen se till.

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home