måndag, maj 08, 2006

Bush och Ahmadinejad blir "pen pals"


Först ropade man död åt USA och sedan attackerade man den amerikanska ambassaden i Iran. Vi befinner oss Iran, 1979. ”Studenter” lojala till Khomeini och som tar order direkt från Khomeini och ingen annan, har nu ockuperat den amerikanska ambassaden i Iran och tagit ett hundratal personer som gisslan.

Ett av dessa terrorister som attackerade ambassaden, är ingen annan än vår egen, Mahmoud Ahmadinejad, den islamiska republikens president. Se på bilden så ser ni Ahmadinejad hålla en av gisslarnas under arm.

Drygt 25 år senare blir Ahmadinejad president i ett land vars folk blir allt mer moderniserade, men regimen strävar hela tiden bakåt. Han säger att lagen mot kvinnorna kommer bli svårare och att Israel borde utplånas. Han fortsätter att USA är ett skit land och indirekt att Bush kan kyssa honom i röven.

MEN

Det hindrar ändå inte Ahmadinejad att skicka ett brev till George W Bush. Ja, ni hörde rätt.
Enligt den iranska regeringens talesman, Gholam Hossein Elham, har Ahmadinejad skrivit ett brev till Bush där han förklarar varför världen är som den är och hur världen kan förbättras.

Brevet kommer att lämnas in till den Schweiziska ambassaden i Iran, som representerar USA: USA och Iran har ju inga diplomatiska relationer.

Blir intressant och se om Bush svarar tillbaka.

Jag lovar att hålla er uppdaterade.

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home